Fishbank isRick Rober ('77) maakt al heel wat jaartjes muziek. Begonnen met vrienden in de coverband Maffick en daarmee opgetreden in Vlaardingen e.o.. Na een aantal jaar hield deze band op en heeft hij in de poprockband Djenky, met eigen nummers, gespeeld, met als laatste wapenfeit een optreden op het Zomerterras in 2006. Na wat jaren van afwezigheid in de Vlaardingse muziekscene, staat hij sinds eind 2014 in de punt bij FISHBANK en verzorgt de lead-vocals. En hoe!


Paul Berkel ('74) vult de lead-guitar en backing-vocals in bij FISHBANK. Ook Paul maakt al redelijk wat jaartjes muziek, en heeft ook ervaring in het spelen met andere muzikanten en in wat gelegenheidsbandjes. Uit de verschillende projecten waarin hij gespeeld heeft, is uiteindelijk FISHBANK geboren. Paul brengt heerlijke solo's en een lekkere scheurende gitaar mee op het podium. Dennis Schot ('75) speelt gitaar en heeft zich binnen FISHBANK in een razend tempo ontwikkeld tot een betrouwbare speler in de ritmesectie. Soms scheurend, dan weer ingehouden, maar altijd vol overgave en absoluut onmisbaar voor het geluid van FISHBANK!Ruub van der Klip ('66) bespeelt verschillende instrumenten, is zeer muzikaal en heeft ook in het verleden geruime tijd in een band gespeeld. In FISHBANK neemt Ruub de bas en backing-vocals voor zijn rekening. Ruub is een rustige kerel, een stereotype voorbeeld van een bassist en hij wil maar één ding: spelen! 


 

Stan van Antwerpen ('91) komt uit Berkel en Rodenrijs en drumt al vanaf zijn 6e. Hij is begonnen bij het Polderhuis met drumles, daarna bandcoaching bij het CKC in Zoetermeer en heeft op veel grote en kleine podia gestaan met verschillende bands, zoals: Illusion, 12thofnever, Project-D, Colorful Novelty, New Captains, Annex en Die2. Sinds november 2017 bij Fishbank op de potten en de pannen en trust us: dat doet hij als een pro! 


Sinds het bestaan van Fishbank (2010) hebben de volgende muzikanten een belangrijke rol gespeeld:

 

Nelson Rijkuiter - Drums (t/m 2017)

Patrick Mostert - Lead vocals (t/m 2014)